divendres, 15 de maig del 2015

Tractes de favor

A Castelló d’Empúries sembla ser normal que l’equip de govern, més aviat CiU, utilitzi tota mena de recursos de dubtosa legalitat per fer arribar les seves promeses electorals a la ciutadania.

Inauguracions encobertes en període prohibit per llei, presentacions de llibres pagats pel mateix Ajuntament en el mateix període, edicions especials de la revista de (des)informació municipal La Muga...

Però ara, una més: la televisió privada que cobreix la informació municipal a través d’un contracte, ja fa setmanes que controla el minutatge de les aparicions dels diferents partits, perquè segons ells, s’ha de regir per la llei electoral.

Ja fa mesos em va trucar el seu director i em va dir que havien de gravar totes les edicions d’aquesta temporada del programa “Regidors” i emetre’ls abans de la campanya electoral, ja que s’han de regir per la llei electoral. Doncs bé, ahir dijous 14 de maig, en plena campanya electoral, van emetre el programa “Regidors” corresponent al Sr. Sanllehí, candidat de CiU a les properes eleccions municipals, parlant del seu programa electoral. Que ara ja no s’han de regir per la llei electoral? Quina barra tots plegats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada