dimarts, 24 de maig del 2011

“Algun regidor ens ha perjudicat a tots”

SALVI GÜELL  ALCALDE EN FUNCIONS (ERC)

24/05/11 02:00 - EL PUNT

Com valora el resultat?


Salvi Güell
Ha estat una victòria clara convergent, seguint la tònica a Catalunya i que aquí s'ha manifestat d'una manera clara.
I pel que fa a ERC?
ERC ha baixat per diverses causes. La primera és que en el pacte de govern hi ha actituds que han tingut alguns regidors que ens han perjudicat a tots, i no ha estat culpa d'Esquerra. A més, la crisi no ens ha deixat fer projectes i això ens ha penalitzat. La marca ERC està de baixada i hem tingut la competència d'un grup sobiranista, que ens ha fet mal.
No s'ha entès el pacte?
No, crec que ha estat una barreja de moltes coses. A ERC no ho hem fet tan malament governant.
Han estat quatre anys durs?
Han estat uns anys durs, sí, hi ha hagut moments de tot però n'hi ha hagut més de durs que no pas de plàcids. Tot i això vull agrair als votants la confiança. Ens mantenim com a tercera força.
I ara què?
Ens haurem de reunir però ara toca quatre anys a l'oposició.
Continuarà, doncs?
Sí, sí, continuaré.
I es plantegen possibles pactes?
Ni tan sols ens ho plantegem.

11 comentaris:

  1. algun regidor ha fet mal....i tant!!!
    Com diria algú: no hace falta decir nada más.

    Ara toca: TORNEM-HI!!!!!

    ResponElimina
  2. La honestedat té premi i aquests últims quatre anys l'hem demostrat. Les coses s'han fet sempre pensant amb el millor per la vila. Hi ha una dita que diu el problema no és el sistema el problema és qui aplica el sistema.
    Ens tornarem a aixecar sabent el motiu pel qual hem caigut.
    Isidre

    ResponElimina
  3. Ànims companys! Molts castellonins creiem amb vosaltres!
    S'han pagat les conseqüències del pacte no només a l'Ajuntament sinó també a la Generalitat. A més, en uns moments dolents com els que vivim de crisi, la majoria de l'electorat ha preferit apostar per un canvi. I... els guanyadors, han sabut buscar millor els vots.
    Anims companys!, a les verdes i a les madures!
    Vindrà de nou la nostra hora i tornarem a lluitar i tornarem a vèncer

    ResponElimina
  4. Hi ha gent dintre de CiU que estan a favor de un pacte amb Esquerra. L´ùnic problema seria Salvi. Crec que es tindria de estudiar aquesta possibilitat. Prou de malrollos entre els dos partits, el futur ha de passar per pactes entre CiU-Esquerra, aqui i a la Generalitat. Qui no vulgui entendre aixó, no entendrá que l´independència ha d´arrivar per aquesta via.
    El programa és una excusa per auto-descartarse. S´ha de ser més valent i pensar en la gent que hi ha dintre d´ Esquerra que volen trevallar per el poble i no tenen morts dintre de l´armari.

    ResponElimina
  5. No deieu que els d'esquerra no tenieu hipoteques? doncs en salvi en te dos: en sanllehí i la trànsfuga de l'elena iglesias... esteu HIPOTECATS! val la pena mantenir mal rotllos personals? penseu en el poble

    ResponElimina
  6. Ciu + Erc es el pacte logic, fins que Erc no entengui aixo no serem independents

    ResponElimina
  7. a 9 de juny de 2011 14:30

    no t'equivoquis: CiU NO és independentista: si vols la independència tens 2 alternatives: Esquerra i SI... i cap més (que estigui representada al parlament, evidentment)

    ResponElimina
  8. Doncs si CiU no és independentista i hem d´arrivar a ser-ho amb els vots de SI i d´Esquerra... nem bé, així trigará 300 anys més. Dexeu de dir xorrades si us plau.

    ResponElimina
  9. CIU te la clau per ser un pais normal, com diu el comentari anterior, amb els vots de ERC i SI no serem mai lliures. CIU agrupa moltes sensibilitats que son necessaries per que algun dia tinguem un 55% de gent que vulgui viure en un estat propi.

    ResponElimina
  10. En els darrers comentaris s'han dit coses que crec que són certes i d'altres que no ho crec pas:

    - coincideixo en que el paper de CiU serà important en el moment de la declaració d'independència. Crec que ningú que es plantegi seriosament la independència ho fa excloent a la federació nacionalista.

    - I dic nacionalista perquè NO és independentista: mai ho ha estat!. Estic parlant a nivell de posicionament ideològic del partit, no de la opinió personal de la majoria (crec) de militants i simpatitzants.

    - també coincideixo en què Esquera, i la resta de partits independentistes que arribin a tenir representació al Parlament, no arribaran a tenir mai 69 diputats -si més no a curt o mig termini-.

    Expressar aquestes opinions no és dir xorrades. Si triguem 300 anys en tenir un estat propi serà perquè ens HO MEREIXEM: nosaltres per ser incapaços de formar una majoria al Parlament i vosaltres per seguir jugant a "la puta i la Ramoneta" en aquest aspecte. Crec que cal ser crítics i saber analitzar les coses amb perspectiva: ni uns són tan bons, ni els altres tan dolents.

    Jaume Mach

    ResponElimina
  11. Som molta gent a CIU que ens agradaria un pacte amb ERC. Hem d'acostar posicions des de les dos parts.

    ResponElimina