diumenge, 15 de maig del 2011

Guanyi qui guanyi, nosaltres ja hem guanyat


Benvolguts companys i companyes,

Aquesta setmana acaba la campanya electoral per a les eleccions municipals. Diumenge que ve sabrem la persona que encapçalarà l’equip de govern durant els pròxims quatre anys.

Ara bé, hi ha una formació política que ha utilitzat la mentida com a estratègia electoral. Per aquest partit l’objectiu justifica els mitjans. Utilitzen la política per satisfer els seus interessos i egos personals. En la política, com en la vida, no tot s’hi val. Afortunadament, la majoria dels candidats són gent honesta que cerquen un futur millor per al nostre poble, i la nostra formació, per sort, no cerca interessos personals. Tots tenim el nostre propi camí que ens permet fer de la política una faceta més de la nostra vida, no l'única.

Com es pot dir, sabent que és fals, que l’actual equip de govern no ha fet res? Com es pot dir que la situació econòmica de l’Ajuntament és molt dolenta per culpa de la gestió  feta aquests últims quatre anys? La raó d’aquestes afirmacions es troba en el que ja vaig avançar en l’article anterior: cal el desprestigi per obtenir allò que es busca.

Fer gala, impúdicament, de no creure en la rectitud i la sinceritat és immoral. No crec que visquem en una societat on s’hagin perdut els valors, ans al contrari. Estic convençut de la bondat de les persones, tal com afirmava Rousseau. Ara bé, aquesta mateixa bondat fa que passem per alt moltes coses per evitar la confrontació. Diuen que el poder transforma les persones. No ho crec. Tinc un amic que sempre diu: “dóna-li poder a una mala persona i llavors t’adonaràs que realment ho és”.


A tots els companys de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya i en particular en Salvi, l’Anna i en Ramon, els vull donar el meu més sincer agraïment per tot allò que han fet, pel que estan fent i pel que segur que faran: treballar per la vila  d’una manera modesta i honesta.

Guanyi qui guanyi, nosaltres ja hem guanyat.

Isidre Salvatella i Santalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada