dimarts, 12 de maig del 2015

Salvi Güell manifesta públicament que no pactarà amb Xavier Sanllehí


Nota de premsa sobre les polítiques de pactes postelecorals:


El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, va avançar en matèria d’aliances postelectorals que no pactarà amb Xavier Sanllehí, postulant-se com “l’alternativa al govern d’en Sanllehí”. 

Güell creu que el futur equip de govern ha de ser un conjunt de regidors fort i cohesionat, a diferència de l’actual composició on les males relacions entre els seus membres és pública i notòria. 

“Nosaltres creiem que som capaços, que tenim la gent suficient per obtenir uns bons resultats en aquestes eleccions i per liderar un canvi que necessita aquest municipi. Nosaltres manifestem que som l’alternativa a l’actual govern del Sr. Sanllehí. NOSALTRES NO PACTAREM AMB EL SENYOR SANLLEHÍ! Nosaltres som l’alternativa i volem liderar el canvi a l’Ajuntament amb quants menys partits millor. Per tant necessitem que la gent ens voti. I us ho demano humilment, que penseu que aquí hi ha gent disposada a tirar endavant tot aquest programa”, expressava literalment Güell durant la intervenció. Aquestes declaracions van efectuar-se en un acte celebrat a l’hotel Xon’s d’Empuriabrava on va presentar-se la llista i els principals eixos del programa com: l’aposta per l’Institut municipal de turisme, regidors de barri, mesures contra la zona blava, millora de les telecomunicacions, consultes populars davant mesures importants de govern i l’aplicació d’una gestió transparent, entre altres temes.

L’acte de campanya va desenvolupar-se en diferents idiomes i va comptar amb la presència de tots els membres de la candidatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada