dilluns, 18 de maig del 2015

ERC avança que, d’aconseguir l’alcaldia, farà de l’Ajuntament una institució transparent i políticament neta

Us oferim la darrera de les nostres notes de premsa:

El cap de llista, Salvi Güell, ha avançat quins seran els punts que es seguiran per fer un consistori “amb parets de vidre”

Esquerra Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries vol capitanejar la propera legislatura “un municipi socialment just, econòmicament pròsper i políticament net i polit”, fugint de la corrupció i assumint l’ètica com un dels principals valors a seguir durant el mandat.

Entre les mesures que es contemplen en el tipus d’administració que volen per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, trobem “la tolerància zero amb la corrupció”, motiu pel qual tots els càrrecs electes d’ERC es comprometen a dimitir dels càrrecs públics en el cas de qualsevol imputació per corrupció o irregularitats relacionades amb l’exercici del càrrec que ostenten. Esquerra no permetrà cap tipus de privilegis sobre polítics que governin o hagin governat, així com tampoc a determinats empresaris, particulars o amics de càrrecs electes; per evitar precisament suposats tractes de favor.

Entre les mesures trobem la difusió de tota mena d’informació relacionada amb processos d’adjudicació de concursos públics, així com els imports adjudicats, les condicions...

També es facilitarà i publicarà la informació sobre la participació ciutadana que es vol impulsar.

En aquesta línia creu que el plenari municipal hauria d’arribar a tothom, motiu pel qual avança que es retransmetran les sessions en directe o en diferit.

El govern capitanejat per ERC posarà a l’abast de qualsevol ciutadà tota mena d’informació de les societats, càrrecs electes, organigrames, subvencions, factures, tràmits administratius i la gestió dels recursos humans. “Serem curosos a l’hora de gestionar els complements de productivitat dels treballadors i recuperarem la valoració dels llocs de treball inacabada, que l’actual equip de govern no li ha interessat portar a terme”.

També es revisaran els nomenaments que s’hagin efectuat en els últims anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada