divendres, 1 d’abril del 2016

Resum del darrer Ple ordinari (31/03/16)

RESUM PLE  31 DE MARÇ DE 2016
Va ser un Ple amb molts de punts, però pràcticament tots de tràmit. Va ser relativament curt, (dues hores i mitja), força avorrit i a on els gestos i les mirades sovintejaven. Suposo que un bon observador n’hagués tret força conclusions.
Cal destacar que es va donar compte de la liquidació dels pressupostos de 2015, que es va aprovar el conveni per la celebració del festival “Sons del Món” i que es va aprovar també el conveni amb l’entitat juvenil, l’AJAC, per a activitats del Centre Obert Puigmal (en aquest punt nosaltres vàrem incidir en donar més recolzament a l’associació “Els Xot’s”, per la feina que fan d’una manera totalment altruista).
En el torn de precs i preguntes varem fer 38 intervencions, de les que destaquem les següents:
Vàrem mostrar el nostre malestar pel retard de 10-15 minuts de 4 regidors de l’equip de govern a la comissió informativa.

Vam qüestionar el concurs dels “xiringuitos” del passeig d’Empuriabrava, on han quedat dos establiments deserts i que aquest estiu no tindran activitat.

Vàrem demanar la situació de la planta de biomassa a la residència Toribi Duran, ja que el seu funcionament és francament millorable.

Vam requerir celeritat en adoptar mesures per pressionar als bancs que cedeixin els seus habitatges buits a la borsa de lloguer social de l’Ajuntament.

Ens vàrem assabentar de la problemàtica del futur circuit de buguis i que el circuit de karts encara no disposa dels permisos pertinents.

Vam demanar quina resposta donaria l’equip de govern al requeriment de l’audiència nacional sobre la moció a favor del 9-N que es va aprovar a l’Ajuntament. Ens varen dir que contestarien amb una còpia de l’acord adoptat.

Vàrem requerir que tornessin a editar la revista La Muga, ja que fa mesos que no surt.

Vam reclamar millores en el pont al costat de l’asil Toribi Duran, ja que una barana està malmesa i és perillosa per als vehicles i els seus conductors.

Vàrem interpel·lar varies qüestions sobre la Fira del vaixell d’Ocasió, ja que no creiem que l'entorn estigui en les millors condicions i no es fan activitats paral·leles a la Fira.

Vam demanar la situació de la concessió dels canals i la seva vigilància, neteja i manteniment. De moment, haurem d’esperar.

Vàrem qüestionar la promoció del municipi que es fa en les diferents fires a les que assistim i a les que creiem hauríem d’anar i no ho fem.

Vam preguntar per l’estació de busos que teòricament algun dia es farà, però encara no se sap quan.
Vàrem demanar quan pensen iniciar obres de remodelació de tot el sector Muga B.

Vam requerir que el consell escolar municipal es reuneixi amb més continuïtat.

I vàrem incidir en la problemàtica dels excrements de gos, que volem solucions ja!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada