divendres, 22 d’abril del 2016

Comencem a treballar

Hem donat a conèixer un pacte de governabilitat pels propers 3 anys al nostre municipi.
Aquest pacte, d'ERC i CiU, ha de donar estabilitat a la política municipal i ha de fer que l'Ajuntament torni a ser el motor de Castelló d'Empúries..

El passat dia 7 d'abril vàrem fer una roda de premsa on manifestàvem la intenció de liderar el nou govern. Després de 15 dies fem públic que això serà així.

Després de moltes converses amb diferents opcions polítiques i veient la força de cadascuna d'elles hem arribat al convenciment que un pacte ERC-CiU és el millor pel futur immediat de la nostra vila.

Tenim un pla de govern que té com a objectiu tirar endavant projectes consensuats per les dues parts, dels quals volem destacar els següents: revisar temes de fiscalitat, començar a el·laborar pressupostos participatius, tirar endavant el ROM i la valoració de llocs de treball, acabar la remodelació del passeig d'Empuriabrava, constituir el Patronat municipal de Turisme, treballar i dissenyar un bon pla de participació ciutadana...

Ens distribuirem les tasques en àrees transversals que obliguin al constant diàleg entre les diferents regidories. És parlant que la gent s'entén. És debatent les propostes que es milloren.

Hi haurà l'àrea d'alcaldia amb una tinent d'alcalde adjunta d'ERC, i una vicealcaldia de CiU.
Hi haurà les àrees de Territori que en seran tres, amb un tinent d'alcalde de CiU i dos regidors d'ERC.
Hi haurà les àrees de promoció del municipi, que en seran tres més, amb dues tinents d'alcalde d'ERC i una regidora de CiU.
I finalment hi haurà l'àrea dedicada a temàtica cultural, amb una regidora de CiU.

I sense perdre més temps, començarem a treballar conjuntament el proper divendres.

Esperem estar a l'altura del que la gent ens demana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada