divendres, 20 de maig del 2011

Güell (ERC) reivindica la feina feta a Castelló

20/05/11 02:00 CASTELLÓ D'EMPÚRIES - M.V - EL PUNT

ERC de Castelló va fer ahir l'acte final de campanya al convent de Santa Clara reivindicant la feina feta en els quatre anys que ha tingut l'alcaldia. El candidat, Salvi Güell, va posar d'exemple les subvencions aconseguides en aquests quatre anys i que han permès tirar endavant algunes obres, però també projectes engegats de caire social com el pla educatiu d'entorn, el pla d'equipaments culturals o la feina del Departament d'Habitatge.
Pel que fa al futur, l'alcaldable, acompanyat d'Anna Massot i Ramon Piris, que han estat regidors de govern aquest mandat, van parlar de la necessitat de recuperar el centre i la sala municipal, fer un centre al mas del Trabuc –que passarà a ser municipal–, acabar el centre de servei i convertir el centre cívic en llar de jubilats. ERC considera molt important la descentralització de l'administració, amb els regidors de barri.
El candidat d'ERC, Salvi Güell, va parlar també d'altres candidatures, i va acusar CiU d'estar fent promeses impossibles sabent la situació en què es troba l'Ajuntament, on ha governat 12 anys i n'ha estat quatre més a l'oposició. “Estan venent fum, així de clar”, va dir l'alcalde i candidat a la reelecció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada