divendres, 11 de gener del 2019

Maig 2019


Comencem un nou any. Aquest  diferent  si  parlem de política municipal. Com cada 4 anys els partits polítics amb representació municipal tindrem un examen a finals del mes de maig.  Aquest any, però, les eleccions municipals coincidiran amb les eleccions europees i ves a saber si també amb algunes eleccions més.

Esquerra Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries està al govern d’aquest municipi des del mes d’abril de 2016. Quan acabi aquesta legislatura haurem complert 3 anys de govern, de bon govern, creiem nosaltres. Però això ho valoraran els ciutadans del nostre municipi amb el seu vot.

Els mandats municipals són de 4 anys . Pocs anys al nostre entendre per a poder desenvolupar tot un programa electoral. Doncs nosaltres haurem disposat de només 3 anys per a poder-ho fer, un espai de temps del tot insuficient.

És per això que ens presentarem a aquestes eleccions municipals amb la voluntat de continuar amb  les  mateixes polítiques que hem fet fins ara i amb l’afegit de voler tirar endavant una sèrie de propostes que hem anat treballant durant aquests darrers anys i que estan embastades però que necessiten més temps per al seu desenvolupament.

És imprescindible que el govern que surti elegit després de les eleccions treballi de forma cohesionada. S’ha demostrat al llarg del temps que els invents estranys normalment no funcionen i són una pèrdua de temps que no ens podem permetre com a municipi. Cal prioritzar a l’hora de dipositar el vot a partits polítics i gent que hagin demostrat la capacitat de treball, entesa i lideratge que permetin un govern i una legislatura de 4 anys estable i tranquil·la.

Cal també un govern que sàpiga captar les necessitats objectives de cada indret del nostre municipi i actuï sense prejudicis i treballi per a tothom. Tothom té dret a ser tractat amb les mateixes condicions, i el govern ha de procurar fer polítiques que tendeixin a eliminar les desigualtats socials i territorials.

Som un municipi amb un gran potencial. Els municipis que progressen són els que han sabut compaginar les iniciatives privades amb l’activitat municipal o d’altres administracions. I això a casa nostra ja s’està fent, però encara tenim un llarg recorregut per arribar allà on nosaltres volem. A la propera legislatura disposarem d’eines que hem creat fa poc o que estem creant perquè això sigui així.

ERC esperem poder estar al vostre servei quatre anys més. Des d’ara fins al mes de maig us anirem informant a través del nostre bloc, el Facebook , el Whats App o l’Instagram .

Seguim !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada