dissabte, 17 d’octubre del 2015

Política, ètica i els interessos personals

A Castelló d’Empúries, com a quasi tots els municipis de Catalunya, han guanyat les opcions independentistes que es presentaven aquestes passades eleccions del 27 S. Com a qualsevol municipi independentista, a Castelló desitgem majoritàriament que s’iniciï el procés cap a la independència del nostre país, que ens ha de portar a proclamar en un temps prudencial l’Estat català lliure i sobirà.

Com a qualsevol municipi independentista, el govern municipal haurà de donar suport en aquest procés al president del nostre país, al govern de la Generalitat i al nostre Parlament.

Com a qualsevol municipi independentista, caldrà actuar amb fermesa i determinació davant els atacs del Govern central, el tribunal Constitucional, la diplomàcia espanyola, el Banc d’Espanya i molts altres organismes i institucions clarament dirigides i governades pel Partit Popular.

Per tant, com a qualsevol municipi independentista, es fa difícil entendre que hi pugui haver membres del Partit Popular en el govern del nostre municipi.

El pacte de govern municipal de Castelló es va fer el seu dia sense tenir en compte totes aquestes consideracions. No és que no les valoressin, que sí que ho varen fer, si no que per sobre de tot varen prevaldre interessos personals d’alguns regidors que ara ens governen.

Creiem que ha arribat el moment de veure si la política i la ètica s’imposen a aquests interessos.

Creiem que ha arribat el moment de fer el que es predica. No n’hi ha prou d’anar dient sempre “Visca Catalunya lliure“ . S’ha de predicar amb l’exemple.

A Castelló d’Empúries ara tenim l’oportunitat de recuperar la dignitat com a municipi independentista que som. Ara tenim l’oportunitat de predicar amb l’exemple. Ara tenim l’oportunitat de deixar arraconats aquells regidors representants de la dreta més ferotge anti-procés que malauradament ens estan governant.

A qui li toqui, que es doni per al·ludit/al·ludida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada