dilluns, 30 de març del 2015

Aquesta és la gent d'Esquerra!

22 són les persones que composen la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castelló d’Empúries. Homes i dones de totes les edats i de diferents racons del municipi que representen una important injecció de sang nova. “La política està canviant molt i per això hem d’adaptar-nos a les noves exigències de la ciutadania. Hem fet una profunda renovació a la nostra candidatura amb la intenció d’oferir proximitat, humilitat i sobretot gent preparada. Després de 20 anys d’un estil de fer política cal un canvi que ha de venir d’un govern cohesionat que treballi pel municipi i pel país.”, explica el cap de llista de la formació, Salvi Güell.

Fins aquest passat dissabte, el partit havia presentat els cinc llocs inicials de la llista, on s’observava la continuïtat dels dos primers (Salvi Güell i Anna Massot), però amb la irrupció de tres nous fixatges (Roser Vitalla, Helena Solana i Josep Maria Canet). Dissabte van desvelar-se els noms i cognoms de totes les persones que formaran la candidatura dels republicans a la vila i quines són les seves intencions de ser elegits regidors aquesta propera legislatura. La llista la formen fins a 22 persones “perquè hem volgut donar cabuda a totes aquelles persones que han volgut venir amb nosaltres”, comenta Güell. 

La presentació va realitzar-se a la capella del convent de Santa Clara, on una persona propera a cada membre de la llista s'ha encarregat de presentar-lo, destacant les virtuts de cadascun i donant comptes de per què creu que seria un bon regidor.


Durant l'acte van explicar-se alguns dels punts més importants del programa electoral del partit com la recuperació dels valors d'Empuriabrava: comerç i turisme; la rehabilitació dels ponts de vianants, la creació de l’Institut Municipal de Turisme, la creació de la figura dels regidors de barri...

Aquí, podeu veure íntegre la presentació de la candidatura.

Aquestes són les persones que formen la candidatura d'ERC de Castelló d'Empúries:




1-Salvi Güell

2-Anna Massot

3-Roser Vitalla

4-Helena Solana

5-Josep Maria Canet

6-Esther Piris

7-Rafa Jiménez

8-Ramon Piris

9-Mariona Bosc

10-Sergi Rodriguez

11-Joan Escudero

12-Peter van den Berg

13-Marisol Sellés

14-Jofre Güell

15-Elisabet Gonzàlez

16-Ana Laporta

17-Pere Puig

18- Francesc Escudero

19-Marina Giner

20-Josep Maria Alforcea

21-Júlia Domínguez

22-Jaume Duñach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada