diumenge, 20 de juliol de 2014

VISITA DIPUTATS- NOTA de PREMSA

En data d’avui , divendres 18 de juliol, a Castelló d’Empúries hem tingut el plaer de rebre la visita del diputat al Parlament de Catalunya  Roger Torrent, la diputada al Congreso de los Diputados de Madrid Teresa Jordà i el representant comarcal d’ERC a la Diputació de Girona Martí Armadà.

Juntament amb el grup municipal d’ERC de Castelló d’Empúries, a 2 quarts 11 del matí hem visitat el Windoor Realfly  ( Túnel del Vent )

Després de dinar ens hem reunit amb el president de la Comunitat d’Usuaris del canals d’Empuriabrava.
Ens arriben  informacions  diverses i contradictòries sobre la concessió dels canals. Segons l’empresa  concessionària actual, la concessió mai passarà a mans de l’Ajuntament. Segons l’Ajuntament, és imminent el canvi de concessió. La Generalitat de Catalunya diu que el tema està sobre la taula, però no sabem en quina situació es troba.
Hem demanat al nostre parlamentari que s’interessi sobre aquest tema i que ens aclareixi quina és la situació real i quins problemes hi ha per tal de portar a terme aquest canvi en la concessió .
Al nostre parer es positiu que passi a mans de l’Ajuntament, per poder assegurar el cobrament de les quotes i poder fer una bona feina en la neteja, manteniment i vigilància dels canals. Però ja l’any passat el nostre alcalde va dir que això seria una realitat en data 1 de gener de 2014 . Estem a 18 de juliol i de moment no hi ha res en ferm.  Es necessari aclarir el més aviat millor aquesta situació per tal que els usuaris sàpiguen a què atenir-se.


A dos quarts de 5 hem visitat Skydive  Empuriabrava, el centre de paracaigudisme, on ens han explicat els projectes de futur de l’empresa.

Castelló d’Empúries , 18 de juliol de 2014


ERC-Castelló d’Empúries  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada