dijous, 3 de juliol del 2014

Salvi Güell, cap de llista d’ERC a Castelló d’Empúries

 L’acte públic de presentació es farà el proper divendres 25 de juliol, amb els diputats d’ERC al Congrés, Joan Tardà i Teresa Jordà

La secció local de Castelló d’Empúries ha escollit Salvi Güell alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals de l’any vinent.
El pla de treball de cara a les municipals és ‘explicar el nostre projecte als habitants de Castelló d’Empúries, sumar totes aquelles persones que vulguin participar en la construcció del Castelló del futur, donar suport i recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les persones, associacions i empreses, així com treballar i fer propostes realistes en cada àmbit i sector’. 
Güell ha destacat la feina feta pel grup municipal i la secció local al llarg dels anys, que ha permès tenir un grup divers i preparat en tots els àmbits.
La secció local d’Esquerra ha considerat que el millor candidat per a les properes eleccions municipals a Castelló d’Empúries ha de ser una persona amb experiència, que conegui el municipi amb profunditat i sàpiga portar amb èxit el programa de ERC als castellonins, per això ha renovat la confiança a Salvi Güell.
Salvi Güell ha destacat que ‘el nostre és un projecte transversal i integrador, obert a tothom, amb la transparència i la participació ciutadana com a valors principals’. ‘El nostre objectiu és prioritzar les persones’.
Güell ha remarcat el moment cabdal i històric que està vivint Catalunya, i la voluntat de treballar des de Castelló d’Empúries en el procés cap a la independència.


Salvi Güell té 52 anys. Ha estat regidor de l’ajuntament de Castelló d’Empúries des de 2003 fins a 2007. De 2007 a 2011 va ser alcalde del municipi. De 2011 a 2015, regidor.
Ha estat dos anys conseller comarcal de l’Alt Empordà. Militant d’ERC des de 1994. Conseller Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya durant 2 anys.

Soci d’Òmnium Cultural i de Plataforma per la Llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada