dijous, 13 de setembre del 2012

11 de setembre: dues visions

Aquest passat 11 de setembre una bona colla de castellonins i castellonines hem pogut viure dues visions ben diferents d'una festa que sempre ha estat reivindicativa, o si més no això és el que jo penso.
Res a veure la sensació de formar part d'un país que està vivint moments històrics amb una clara reivindicació per la independència, a la tarda a Barcelona, amb la desídia i la manca de previsió en l'organització de l'acte institucional a Castelló al matí,
De la manifestació de la tarda no us en parlaré, ja que tots els mitjans se n'han fet ressó, però si que vull expressar el meu descontentament amb el d'aquí.
Penso que és una falta de respecte cap als ciutadans del nostre poble que es convoqui un acte d'afirmació nacional a les 10 del matí a la plaça de la basílica i que s'hagi d'endarrerir mitja hora perquè es feia missa i els músics molestaven. No s'hi valen les disculpes en aquests casos d'incompeténcia manifesta. Que no hi ha prou gent a l'ajuntament que no siguin capaços de preveure una cosa així?És clar que, veient la publicitat que s'havia fet de l'acte, ja no ens estranya res.
I per acabar-ho d'adobar, els manifestos. Quina desídia! Tant complicat és preparar un manifest ni que sigui refregint els tres que ens va encoŀomar l'alcalde? I que a banda de ser molt acomodaticis, algun d'ells un xic fora de temps, no mostraven en cap moment el sentiment que manifesta una bona part de la poblaciò del país, com sempre molt per davant de qui els presenta.
En fi, no per casos com aquest deixarem de treballar i lluitar per tenir un estat independent ben aviat, perquè, com dèiem a la manifestació, tenim pressa, molta pressa per ser un nou estat d'Europa.
VISCA CATALUNYA LLIURE !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada