dimarts, 19 d’abril del 2011

MODIFICACIONS A LA NOSTRA LLISTA

Isidre Salvatella
Per qüestions laborals, Isidre Salvatella no podrà anar amb nosaltres a la llista d’ERC  i la seva posició serà ocupada per Francesc Escudero, que viu a Empuriabrava i és exregidor d’ERC a Garrigàs.
A continuació podeu llegir la carta que ens ha fet arribar l’Isidre en què explica els motius obligats de renúncia com a membre de la llista d’ERC. El contingut de la carta és l’original, només s’ha suprimit un petit paràgraf on fa referències laborals i personals:

Benvolguts companys i companyes,
Una llei espanyola, concretament la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, m’impedeix estar amb vosaltres a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya pel municipi de Castelló d’Empúries.
Com ja sabeu, sóc caporal del cos de Mossos d’Esquadra, càrrec del qual em sento molt orgullós. Fa sis anys que visc a Castelló d’Empúries i encara que no hi vaig néixer, sí que és el poble on vull passar la resta de la meva vida.
No fa gaires anys vaig contactar amb en Salvi i em vaig fer militant del nostre partit. Aquest fet era una assignatura que tenia pendent des de feia molt anys. La secció local de Castelló d’Empúries m’ha acollit com un membre més deixant que intervingués, en tots els debats en què he assistit, expressant les meves modestes opinions amb total llibertat, sabent que els meus coneixements sobre política local eren pocs. La culminació d’aquest apropament a vosaltres ha estat haver-me proposat d’acompanyar-vos en la llista electoral.
Malauradament, no gaudeixo de tots els drets civils i polítics per la meva feina, ja que el procés per poder presentar-me és demanar la baixa del cos pel temps que dura la campanya electoral, i una vegada acabades les eleccions, reincorporar-me. (...) Des del punt de vista de compromís amb la feina, no ho vull fer. Des de fa unes setmanes sóc el coordinador de la comissaria de districte d’una població de l’Alt Empordà, càrrec que suposa un millora en les condicions que hi havia fins ara en aquesta àrea bàsica policial. Tot i així, vull expressar-vos el meu malestar per no poder estar al vostre costat. Si no hagués tingut en compte la Llei Orgànica abans esmentada, qualsevol persona o entitat podria impugnar la nostra llista.
Gràcies a tots per la feina feta fins ara, en especial a en Salvi, en Ramon i l’Anna, que sacrifiquen moltes coses de la seva vida personal per a servir  Castelló, és a dir, per servir-nos a tots nosaltres. La seva feina honrada i honesta en aquests quatre anys és el motiu pel qual em sento tan orgullós de pertànyer a la secció local d’Esquerra.
Per acabar, us vull dir que encara que ni puc fer campanya ni puc anar a les llistes, sí que us puc assegurar que treballaré explicant que la feina feta fins ara només és el principi de la bona feina que pot arribar si els vilatans de Castelló ens donen la seva confiança.
Espero no haver causat cap maldecap a la secció local en general i al nostre candidat en particular.

SALVI ALCALDE!!!!

Isidre Salvatella i Santalla

1 comentari:

  1. Molt bé Papa!
    Em sento orgullosa de tu.
    Visca Catalunya lliure!

    Marta Salvatella Rodríguez.

    ResponElimina