dijous, 14 d’abril del 2011

Entrevista a Regidors 14/04/201

Entrevista a Salvi Güell al programa Regidors, d'Empordà Televisió 14/04/2011

Breu resum de l'entrevista:

Valoració del pacte de govern
La secció local d’Esquerra Castelló d’Empúries espera que el militant d’ERC hagi entès el pacte de govern d’aquests quatre anys i que valori la feina feta (2/3 parts del que s’havia proposat en el programa). A Esquerra estem contents del que s’ha fet, tot i els pactes amb altres partits. En general, ha estat un pacte positiu, hi ha hagut consens i acords fàcils en les juntes de govern, i amb prou feines s’ha arribat a haver de votar.

Desgast per la crisi?
No es pot saber si ha estat igual per tots els grups de l’equip de govern o només pel que ha tingut l’alcaldia, ja que aquest govern ha estat molt solidari: si algun partit se n’ha beneficiat, han estat tots, i si hi ha hagut desgast, ha estat per a tothom igual. En tot cas, el desgast seria per la crisi, no pas pel pacte.

Temes pendents
Han quedat pendents algunes coses que s’havien proposat, a causa de la problemàtica econòmica, com reordenació de la zona nit de Sant Mori (subvencions de la Generalitat que no han arribat), el centre de serveis, que no està acabat, el “Centro” i la sala municipal, que no s’han rehabilitat, la façana del palau dels Comtes, la remodelació del rec del Molí, els carrers en mal estat que no s’han arreglat... Però per altra banda, el govern està content perquè la situació no ha empitjorat, perquè s’ha resolt la situació de Castelló 2000, o perquè s’han fet passes endavant a Empuriabrava amb el tema dels atermenaments.

I en aquestes eleccions, què?
Per a les eleccions d’aquest 22 de maig, en què ERC aspira a mantenir o augmentar el nombre de regidors a l’Ajuntament, s’ha fet una llista combinant amb diferent ordre els que ja hi eren fins ara, que s’han anat trobant aquests quatre anys, i gent nova, apostant pel relleu generacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada