dilluns, 28 de febrer del 2022

Salvi Güell no presentarà candidatura per a les eleccions municipals de 2023

Serveixi aquest post per anunciar-vos que aquesta vegada no presentaré la meva candidatura per encapçalar la llista d’ERC per a les properes eleccions municipals de maig de 2023 a Castelló d’Empúries.

Aquesta decisió ja fa temps la vaig prendre, i que ja he comunicat als meus companys d’Esquerra, però crec que ara, a 15 mesos vista de les eleccions, és el moment oportú per anunciar-ho públicament.

Aquesta decisió s’emmarca dins un procés natural de renovació que crec hi ha d’haver al capdavant de les organitzacions. Desitjo que el meu relleu al capdavant d’ERC tingui també l’honor i el privilegi d’ocupar l’alcaldia de la vila de Castelló d’Empúries que tant estimo.

Quan acabi aquesta legislatura, hauré dedicat 20 anys de la meva vida a la política municipal des d’un primer pla: 9 anys com a regidor a l’oposició i 11 anys d’alcalde.

He viscut moments únics i irrepetibles i d’altres que hem hagut de treballar molt per poder tirar endavant els nostres projectes municipals. Encara em queden mesos de molta feina i podeu estar ben segurs que la faré amb la mateixa il·lusió que l’he fet fins ara. La posició que he ocupat a l’Ajuntament m’ha permès conèixer molta gent i us puc assegurar que m’emportaré un molt bon record de tothom.

El juny de 2023 donaré per acabada, per tant, la meva etapa en la política municipal, però continuaré formant part de la família d’ERC i continuaré col·laborant en tot el que pugui des del darrere per millorar la vida dels veïns i veïnes de Castelló d’Empúries i lluitant per la independència de Catalunya.

I, per acabar, voldria fer un sincer agraïment a tots els companys i companyes que m’han acompanyat en aquest viatge, companys de la secció local, del grup municipal, regidores i regidors, treballadors municipals… a totes i a tots, moltes gràcies pel vostre esforç, treball i comprensió!

Salut i República!

Jaume Guitart, Susanna Pérez y 176 personas más

Me gusta
Comentar
Compartir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada