divendres, 26 d’abril del 2019

SEGURETAT / PREVENCIÓ


Quan parlem de seguretat cal tenir en compte moltes variables. La tasca de la Policia Local abraça molts àmbits, un d’ells és la prevenció, tan important com les de resoldre problemàtiques ja consumades. 

Per portar a terme totes les tasques encomanades a la Policia, cal tenir present el factor humà però també l’equipament i material  que estan al seu abast per a poder realitzar-les.
 Cal considerar que ara mateix a la Policia Local de Castelló d’Empúries s’estan fent processos de selecció per cobrir 6 places d’agents interins, 2 caporals i dues places més d’agents jubilats i en comissió de servei. Valorem molt positivament aquestes incorporacions de cara a poder fer millor la feina i acomplir els objectius encomanats, també en matèria de prevenció.

Cal també posar en valor l’augment considerable que s’ha realitzat durant aquests darrers tres anys en relació a les partides econòmiques destinades a la Policia, en termes de material, estris i vehicles. Mai com ara la nostra Policia havia estat tant ben equipada.  
Parlem de  l’adquisició de 5 vehicles Toyota, l’import de 15.000 euros destinats a formació i reciclatge, 20.000 euros per a programes de gestió policial, GPS de vehicles i manteniments de dispositius diversos, 10.000 euros de manteniment de vehicles i material de  telecomunicacions, 44.000 euros destinats a compra de vestuari i accessoris, 20.000 euros destinats a material de telecomunicacions i material informàtic, 43.000 euros per a obres diverses, i 30.000 euros per a material de senyalització a la via pública.
La suma del factor humà i de l’equipament a la seva disposició faran que l’efectivitat de la nostra Policia sigui més alta. Nosaltres, si tenim l'oportunitat aquests propers 4 anys, continuarem en aquesta mateixa línia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada