dimarts, 7 d’abril del 2015

Posicionament d’ERC de Castelló d’Empúries sobre el cas de Joan Augé


Avui s’ha conegut la notícia que el Sr. Joan Augé, tinent d’Alcalde i regidor de promoció econòmica, no ha pagat els seus corresponents impostos municipals des de l’any 2012 fins a l’actualitat, devent a les arques municipals (és a dir a tots els castellonins) més de 4.000 euros.

Lamentem profundament que una de les persones que ens governa sigui deutora del nostre Ajuntament, però sobretot detestem l’actitud passiva de l’Alcalde Sanllehí i de la regidora d’Hisenda, la Sra. Iglesias, perquè ho haurien permès. No és acceptable que un regidor no compleixi amb les seves obligacions tributàries, ja que han de ser els primers en complir amb els seus deures com a ciutadans. I, per tant, és inadmissible que l’Ajuntament no procedeixi a executar els tràmits administratius que es portarien a terme amb qualsevol ciutadà.

Es doblement greu aquest fet, ja que el Sr. Augé rep de l’Ajuntament cada mes una percepció econòmica en concepte d’assistències de la qual podria haver-se anat deduint el deute.

Des d’ERC de Castelló condemnem aquest fet que posa en evidència la decadència i deixadesa del govern Sanllehí i les notícies de descrèdit de la nostra política municipal a la qual darrerament ens estem acostumant i que el nostre municipi no es mereix.

Els regidors no poden rebre tractes de favor, només faltaria. Un Alcalde no pot permetre que cap regidor del seu govern tingui deutes sense voluntat de pagar-los ni sense un pla de pagament. Per què s’ha consentit aquesta situació?

Esquerra Republicana de Catalunya demanarà explicacions per escrit a l’Alcalde, Xavier Sanllehí, i a la regidora d’Hisenda, Elena Iglesias, sobre aquest tema.

En aquest sentit, Salvi Güell, candidat a l’Alcaldia per ERC, comenta que “els veïns de Castelló d’Empúries no es mereixen la imatge que el govern Sanllehí està donant i aquest darrer cas és inadmissible. Demanem explicacions, cal assumir responsabilitats i deixar enrere aquesta manera de fer política”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada