dimecres, 26 de març del 2014

DESORGANITZACIO COLECTIVA

Dia 6 de març , Ple extraordinari  entre altres punts , per ratificar resolució d’alcaldia d’aprovació definitiva del pressupost i bases d’execució i plantilla de personal de 2014.


Dia 17 de març . Ple extraordinari amb els següents punts a l’ordre del dia :
  1. Aprovació de la urgència de la sessió
  2. Deixar sense efecte la resolució d’alcaldia D1402O4C del dia 4 de febrer de 2014 , i l’acord del ple de l’Ajuntament del dia 6 de març de 2014 , referent a la ratificació de la citada resolució.
  3. Aprovació si s’escau , desestimació al.legació i aprovació definitiva del pressupost general de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries , els seus organismes autònoms i la societat municipal Castelló d’Empúries 2000 S.A. , per a l’exercici 2014, així com la plantilla i bases d’execució de la corporació.


Resumint : Es varen  aprovar  definitivament en el ple del dia 6 de març els  pressupostos de 2014 , amb dades errònies , de l’exercici de 2013 ( va fallar  el copiar-enganxar )
Ara es resol aquest error  amb un nou Ple , 11 dies mes tard.
En aquest Ple no hi assistim ni els regidors d’ERC ni la resta de regidors de la oposició.
Creiem que han fallat tots els procediments  establerts alhora de portar a Ple la proposta
Estem convençuts que el que falla realment en el nostre Ajuntament es l'organització interna , que dóna peu a que passin fets com aquest.
De fet, des d' ERC ja hem manifestat diverses vegades la falta d’un organigrama clar , que al final  porta al desordre , que és el que està passant actualment al nostre Ajuntament.
Si en una àrea falta personal per qüestions diverses, algú amb capacitat política suficient ha de resoldre el problema; si no, ja em direu de què serveix tenir 13 regidors en un equip de govern .


En fi, ja vàrem manifestar des d' ERC  la nostra posició envers els pressupostos el desembre de 2013 , quan es varen aprovar  inicialment amb el nostre vot d’abstenció.


Per cert, ens han fet saber des de l’equip de govern que els regidors no cobrarien la assistència a aquest Ple. Només faltaria !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada