dimecres, 22 de juny del 2011

SETAC espatllat... o silenciat?

Sembla ser que la lentitud en "l'adaptació" del nou equip de govern també està afectant al latent funcionament normal de l'Ajuntament. No volem ser malpensats i volem creure que la maquinària del SETAC encara no ha engegat o bé s'ha espatllat. Seria molt trist que controlar, censurar i amagar la veritat sigui una de les prioritats de l'il·lustre alcalde. Per això, com hem dit abans: volem pensar que el SETAC s'ha espatllat.

Per pal·liar-ho volem compartir algunes de les notícies que parlen del nostre municipi. 

Diari avui: http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/425920-catalunya-te-nou-alcaldes-imputats.html

Catalunya té nou alcaldes imputats

Sis pertanyen a CiU i tres al PSC

Se'ls acusa de delictes de diferent tipologia de l'àmbit urbanístic i mediambiental

Catalunya té des de dissabte passat almenys nou primeres autoritats municipals imputats per diferents delictes. Pertanyen a CDC, UDC i PSC i un d'ells, Jaume Torremadé, de Salt, presidirà en aquest mandat la Diputació de Girona.
Dels almenys nou alcaldes imputats, sis pertanyen a CIU i tres al PSC, i de tots ells, sis van guanyar per majoria absoluta. Els de CIU són Joan Carles Garcia (Tordera), Ramon Bergadà (Vallbona de les Monges), Pau Cabré (Alpicat), Xavier Sanllehí (Castelló d'Empúries) i Moisès Coromina (Castellfollit de la Roca).
[...]
A Castelló d'Empúries (Girona), la Fiscalia va obrir diligències contra l'alcalde de CIU, Xavier Sanllehí, per presumptament haver millorat els contractes de treballadors de l'Ajuntament poc abans de les eleccions de 2007, on CIU va perdre, encara que ara ha tornat a guanyar però sense majoria absoluta.


La província de Girona compta amb tres alcaldes imputats

Dirigeixen els ajuntaments de Salt, de Castelló d'Empúries i de Castellfollit de la Roca

19-06-2011  

Catalunya té des de dissabte passat almenys nou alcaldes que estan imputats per diferents delictes, segons un recompte efectuat per Europa Press. Els nou alcaldes imputats pertanyen a CDC, UDC i PSC i un d'ells, Jaume Torremadé, alcalde de Salt (Girona), presidirà en aquest mandat la Diputació de Girona. Dels almenys nou alcaldes imputats, sis pertanyen a CiU i tres al PSC, i de tots ells, sis van guanyar per majoria absoluta.

Els alcaldes imputats de CiU són Joan Carles Garcia (Tordera, Barcelona), Ramon Bergadà (Vallbona de les Monges, Lleida), Pau Cabré (Alpicat, Lleida), Xavier Sanllehí (Castelló d'Empúries, Girona) i Moisès Coromina (Castellfollit de la Roca, Girona).
[...]
A Castelló d'Empúries (Girona), Fiscalia va obrir diligències contra l'alcalde de CiU, Xavier Sanllehí, per presumptament haver millorat els contractes d'empleats de l'Ajuntament poc abans de les eleccions de 2007, en què CiU va perdre, tot i que ara ha tornat a guanyar però sense majoria absoluta.

25 comentaris:

  1. El nou équip de govern está tan enfeinat en posar en marxa el desastre que ha trovat que no té temps de donarse publicitat en el Setac. Per la vostra informació us diré quatre pincel.lades.

    El primer problema és trovarse en un ajuntament que no hi ha un euro, s´han de pagar facturas de fa un any, trevalladors que amenacen de fer vaga perque no cobran, brigadas d´obres que no poden comprar alquitrá per que les casas de materials no es refian de l´Ajuntament de Castelló, amics del anterior alcalde cobrant sous desorbitats, no funciona ni l´aire acondicionat de la Casa Gran perque es deuen facturas de manteniment,es deu el lloguer de les naus de Castelló 2.000 de varios mesos,despatxos que estan a punt de enfonsarse al Ajuntament per manca de manteniment, els lavabos públics tencats per no poder mantenirlos, etc etc etc i hem d´aguantar els comentaris del ex- alcalde diguent que en una setmana no s´ha fet rès. Salvi, calla si us plau, no espatllis més el teu pas per l´alcaldia.

    ResponElimina
  2. Em sembla que tots aquests problemes que explica aquest anònim ja se'ls va trobar l'anterior equip de govern... Que potser acaba de néixer aquesta persona? Perquè a mi tot això que explica ja ho havia sentit fa temps!! Crec que a tots en sona! Perquè fa veure que és una situació nova que s'acaba de trobar el nou consistori?
    Quanta hipocresia no?

    ResponElimina
  3. Totes aquestes amenaces de vaga de treballadors, de factures pendents, de cases que no serveixen material... això ho vam sentir tots a TV Empordà ara fa exactament 4 anys!

    ResponElimina
  4. Ai Gallego, Gallego! quan escrius deixes més pistes que un episodi de Colombo! no cal ni que firmis els comentaris.

    dues cosetes:

    - En Salvi no escriu articles en aquest bloc. Ell en te un de propi, i si li vols dir algo, t'hi dirigeixes: http://salviguell.blogspot.com/. Per cert: queda molt lleig que un regidor sancioni la llibertat d'expressió (fes-te mirar aquest tic autoritarista... n'aprens massa ràpid del teu mestre)

    - On has estat aquests darrers quatre anys? què et penses, que vau deixar d'herència un "Rolls Royce" (facebook dixit)... En Cruyff deia "si tienes un coche bonito, pero no tienes gasolina: no tienes nada. Un coche bonito, si, pero que no anda". Vosaltres no vau deixar-lo nomnés sense gasolina: tampoc sense gasolina, ni oli, ni rodes,...

    Va, vinga, Jose: concentra't en la feina que tens que falta us fa!

    ResponElimina
  5. Per l'anònim 1:

    Amb el Setac només calia no tocar-ho, ja estava funcionant correctament, i no era només publicitat (per altre banda necessària a TOTS els ajuntaments) també hi havia el recull de premsa, quelcom que valorem molt la gent que treballem i no podem estar tot el dia al bar revisant els diaris, en aquest recull, jo he vist tant notícies favorables als equips de govern, com contràries. El tema és que només arribar heu començat la revenja, i de rebot LA CENSURA. Casualment just quant surt publicat a l'Avui, El Punt, l'Empordà, etc... que a Castelló tenim l'honor de comptar amb un dels tres alcaldes imputats de la província de Girona, es deixa de publicar el butlletí. A la plana de l'Ajuntament, a l'apartat recull de premsa, només surt la notícia de El Punt, s'han oblidat la del Avui i la de l'Empordà...

    Això si, al presumpte prevaricador l'hi ha faltat temps per a fer servir la brigada (entre 4 i 6 persones, 7 hores diàries des del dimarts 14) amb una despesa pel moment de més de 6.000€ en arreglar la font de la rotonda d'Empuriabrava, una obra faraònica i desproporcionada, digna de l'ego superlatiu dels guanyadors. Ja veuràs com això si que ens ho fareu saber, bé, de fet els vostres servents de TV Roses ja us han fet la notícia...
    Esperem que aquest any no hagi també decret de sequera, perquè llavors s'haurà de tancar l'aigua de la font i us haureu cobert de glòria. Però, cap problema, després el vostre amo us farà un bon rentat de cervell i tot oblidat...

    ResponElimina
  6. A mi el tema de la font em sembla una bona cosa !! Crec que ERC mai ha mimat Empuriabrava.

    ResponElimina
  7. Yo no sanciono la llibertat d'expresio de dingú i no me haig de fer mirar res de res , vale.
    No me considero autoritarista, el tema de la font es una obra com tantes altres obres que son necesarias per Castello i amb algo habia de comensar.

    ResponElimina
  8. tant clar que parlava i signava els escrits el sr gallego abans i ara, que passa? desde que es regidor escriurà en anónimo?

    ResponElimina
  9. Que la font és una bona cosa?
    A més d'horrorosa (una paret amb mosaics que no lliga amb res de que hi ha al voltant) és carísima, però molt, eh!!!! A prop dels 120.000€!!!
    És una obra desproporcionada per Empuriabrava, i mig acabar-la amb la que està caiguent, és com a mínim etícament reprobable.
    Saps que a Empuriabrava (com arreu) hi ha gent que ho està passant putes?

    ERC ha fet moltes més coses en 4 anys per Empuriabrava que en Sanllehi en 12, això és demostrable, mira't aquest post d'aquest mateix bloc on podràs llegir algunes de les coses que s'han fet a Empuriabrava http://esquerracastellodempuries.blogspot.com/2011/05/lesnostresaccions-de-govern.html el que segur que no ha fet ERC per Empuriabrava és malversar 120.000€ dels contribuents en un nyap.

    Cal recordar però, que el tema d'aquest post és la censura que el nou equip de govern ha imposat només arribar suprimint el servei de recull de premsa SETAC, just en el moment que surten notícies sobre la imputació pel fiscal per presumpte delinqüent, recordem arran de la resolució d'una jutgessa sobre un altre tema, del nostre actual alcalde.

    ResponElimina
  10. "... el tema de la font es una obra com tantes altres obres que son necesarias per Castello i amb algo habia de comensar. "
    O sigui que no hi ha res més important en què començar que no sigui la font? En què és necessària? Per mi, no serveix per a res ni ofereix cap servei a qui viu a Empuriabrava!

    ResponElimina
  11. lentitut? em penso que no n'hi ha pas de lentitut. Em penso que estan esperant a que la gent estigui tranquila i después. tchas! comenceran a tallar caps. sempre diran que a l'arribar no varen fer res.que la gent s'ho va buscar, que no volien fer la feina be i escuses d'aquest tipus i aixi comenceran les venjances dels que estan esperan des de fa 4 anys perque els hi varen treure privilegis, els hi volien treure diners de sou i voliu aturar la venta dels seus camps. qui us hagi apoyat ja pot tremolar perque l'estat de calma chicha que es viu es la que se sent al bosc abans de la tormenta

    ResponElimina
  12. Trobo a faltar el vostre soci, el tot poderos Pere Iglesias. L'ajuntament no sera ho mateix sense ell.

    ResponElimina
  13. Em sap greu que Erc acabi desapereixent. Es un partit minoritari pero necessari. Desitjo que en Junqueras pugui salvar la situacio. No es bo que Ciu sigui la unica força Catalanista existent a Catalunya.

    ResponElimina
  14. La del Fresno que fa? I en Carrasco?

    ResponElimina
  15. Algú diu que tot aquest desastre que heu deixat li sona de fa 4 anys, i jo em pregunto... Què cony heu fet durant aquests 4 anys que hi heu estat? Doncs espatllar-ho tot encara més, cobrar els sous que us paguem entre tots i escalfar les cadires. Amb el resultat que heu fet, us en haurieu de donar vergonya, tenir una mica més d'humilitat i anar-vos-en cap a casa tots, començant per en Salvi. El poble sempre és intel.ligent...

    ResponElimina
  16. Costara molt arreglar el desastre d'aquests ultims 4 anys.

    ResponElimina
  17. Aquests quatre últims anys s'han fet moltes coses pel poble.
    I moltes que no s'han pogut fer perquè no hi havia ni un duro.
    En èpoques d'esplendor és quan s'ha de saber estalviar perquè quan vénen temps de crisi tinguis calés guardats al racó per poder-los fer servir i no passar-ho tan malament.
    D'això els nostres avis i besavis en sabien molt més que nosaltres! I això, a el vostre amic Sanllehí, ningú no li devia haver ensenyat mai!!

    ResponElimina
  18. Avui arriben notícies del SETAC per correu electrònic: "Manteniment Setac, disculpeu les molèsties". Ja ho veieu, una explicació a la falta de "notícies" aquests dies (el comentari ha donat per molt!).

    ResponElimina
  19. Segons diuen per l'ajuntament, esta tot molt mal organitzat !

    ResponElimina
  20. als comentaristes filoconvergents: "què" està més espatllat ara que al juny de 2007?. òbviament que sigui a causa de la gestió de l'antic i "demonitzat" equip de govern i no per la crisi, refinançament del deute ANTERIOR o d'algun meteorit despistat. (no us escalfeu gaire la neurona, amb un exemple en faig prou)

    ResponElimina
  21. MANTENIMENT SETAC... jajajajaja! quin bon eufemisme per dir: "ens hem carregat (o hem desterrat)a la gent que ho portava fins ara i els/les que hi hem posat no hi entenen ni un borrall"!!! jajajajaaja

    això sí: ja tenim bombetes a la font dels mosaïcs!! (mode sarcasme on)per fi es pensa en la gent d'Empuriabrava (mode sarcasme off)

    QUO VADIS Castelló?

    ResponElimina
  22. Esquerra ha de fer un refelxió molt profunda. Com potser que tenint l'alcaldia hagi perdut tant rotundament les eleccions? Crec que ERC ha de canviar molts de punts si vol ser una opció de govern. A Empuriabrava mai treurà mès de de 50 vots i a Castelló cada cop va perdent mes vots. Potser us tocaria fer una renovació com la de IPM o el PP, he,he,he !!!

    ResponElimina
  23. Sí: cal una renovació a ERC de Castelló.

    ResponElimina
  24. Trobo molt encertada la decisió de tancar el mercat de Castelló Nou. Ja era hora !

    ResponElimina
  25. Home... a IPM i al PP molt bé molt bé no els ha anat la renovació, no? hehehe

    ResponElimina