dissabte, 12 de febrer de 2011

ERC de Castelló farà un centre social al Trabuc

El candidat Salvi Güell va presentar un programa amb 100 propostes

12/05/11 CASTELLÓ D'EMPÚRIES - MAR VICENTE – EL PUNT


El candidat d'ERC a Castelló d'Empúries, Salvi Güell, va presentar ahir el seu programa electoral a Empuriabrava, on va destacar que si Esquerra governa convertirà el mas del Trabuc en un centre cultural i social. Güell també va parlar ahir al vespre de la importància de descentralitzar la política al municipi, amb la creació del regidor de districte a Empuriabrava, però també a altres barris si cal.

A part, l'actual alcalde i candidat d'ERC va dir que el mandat que ve cal acabar les obres del clavegueram, afrontar la reforma del passeig Marítim, que ha de fer l'Estat, i l'estació d'autobusos, i la segona planta del centre de serveis, entre altres projectes.
Polèmica per un debat

Ahir quatre formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals (ERC, el PP, Entesa i Solidaritat) van explicar els motius pels quals han renunciat a participar en el debat que organitza Empordà TV, en què només participaran CiU i IPM. El motiu és que no estan d'acord que es convidi el candidat d'IPM quan no es convida SI i UDEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada