divendres, 12 de juny del 2015

PACTES O NO PACTES ?

Aquesta podria ser, o més aviat ha estat, una història de pactes i contrapactes. Des del primer moment, semblava que ERC teníem la paella pel mànec a l'hora d'intentar fer un govern pels propers 4 anys, ja que teníem un nombre suficient de regidors que la voluntat ciutadana ens havia atorgat.
Però, pobres il·lusos de nosaltres! La mateixa nit de les eleccions, els poders fàctics que sempre han estat a l'ombra i que la majoria de lectors coneixeu, es van posar a treballar perquè les matemàtiques electorals els ho permetien, i no volien de cap manera perdre el poder que tenen i permetre que uns nouvinguts amb capacitat i ganes de treballar els ensorressin el negoci.
I a fe que se n'han sortit. Mentre els seus satèl·lits feien veure que pactaven o volien pactar amb nosaltres i s'esquinçaven les vestidures quan vam fer pública la nostra decisió, van començar a fregar-se les mans,pensant que la seva estratègia havia reeixit. I de passada feien veure que els que ens ho havíem deixat perdre érem nosaltres.
La qüestió és que aquestes persones que sempre es mouen a l'ombra i només serveixen els seus interessos, se n'hauran sortit amb la seva i mentrestant, els ciutadans de Castelló haurem d'esperar un temps més a tenir un poble "normal" on el resultat de les urnes tingui més valor que el sobre de final de mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada