dimecres, 1 de juliol del 2015

Dir mentider a qui diu mentides és insultar?

La setmana passada vaig tenir una petita picabaralla lingüística amb en Gallego. Li vaig dir mentider per com havia justificat el pacte que ara mana a l'ajuntament, i em va contestar que jo l'insultava perquè no tenia arguments.

Penso que quan una persona diu una mentida o és per ignorància o per amagar una certesa. Per treure-li el dubte a en Gallego, li diré que l'única cosa que valida el seu pacte és el 4+2+2+1, i res més.

Quan introdueix les proporcions dels electors en aquesta justificació és quan cau en la mentida, perquè és sabut de tothom que durant la campanya electoral va manifestar repetidament la seva negativa a no pactar amb un determinat grup amb el qual ha acabat pactant ( ha mentit als seus electors), i fins i tot ho ha fet en contra de determinats components de la seva pròpia llista que no ho veien bé.

I no parlem ja del tant per cent corresponent a l'antiga CiU, que va comportar dimissions i estripades de carnet. Comptar aquests vots dintre el % que avala el govern és, quan menys, una mentida.

Quod erat demostrandum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada